Menüü

07.01-11.01.2019

Hommikusöök katab 30% -35% ööpäevasest toitainete- ja toiduenergia vajadusest
Lõunasöök katab 40% -45%ööpäevasest toitainete- ja toiduenergia vajadusest
Oode katab 20% -25% ööpäevasest toitainete- ja toiduenergia vajadusest

ESMASPÄEV

H: Riisimannapuder  marjaseguga, piparmünditee
Vitamiinipaus: Õun
L:Viineri-tomatisupp ubadega, rukkileib, rukkijahuvaht, piim
O: Keedetud veiselihapelmeenid hapukoorega, tee

TEISIPÄEV

H: Helbepuder seemnete ja kliidega, marjamoos, piim
Vitamiinipaus: Kapsalehed
L: Kartulipüree, kalanagitsad, külm hapukoorekaste, kapsa-peedi-õunasalat viinamarjaseemneõliga, marjajogurt
O: Maisihelbed jogurtiga

KOLMAPÄEV

H:Hirsipuder võiga, ploominektar
Vitamiinipaus: Pirn
L: Köögiviljapüreesupp, seemneleib, kaeraküpsised, piim
O: Tatrapuder punapeediga, puuviljatee

NELJAPÄEV 

H:Piima-nisuhelbesupp, rukkisepik singi ja tomatiga
Vitamiinipaus: Paprika
L: Pilaff kanalihaga, marineeritud kurgi salat, ahjuõunajogurt
O: Hakkliha-juustupitsa, mahlajook

REEDE

H: Kaheksaviljahelbepuder  pähklipuruga, piim
Vitamiinipaus:Porgand
L: Köögiviljasupp sealihaga, rukkileib, õuna-kaerahelbevorm, piim
O: Täisterapasta munaga, mahlajook

Menüüs võib esineda muudatusi meist mitteolenevatel põhjustel!
Kõik koogid, muffinid, pirukad, kuklid (mitmevilja-, vastlakuklid), küpsised ja teised küpsetised on valmistatud kohapeal kokk Ulvi poolt!
Joogijogurt valmistatakse kohapeal maitsestamata jogurtist. Keefirikokteil valmistatakse kohapeal keefirist, värsketest või külmutatud marjadest.

HEAD ISU SOOVIB KOKK ULVI