Menüü

12.11-16.11.2018

Hommikusöök katab 30% -35% ööpäevasest toitainete- ja toiduenergia vajadusest
Lõunasöök katab 40% -45%ööpäevasest toitainete- ja toiduenergia vajadusest
Oode katab 20% -25% ööpäevasest toitainete- ja toiduenergia vajadusest

ESMASPÄEV

H: Kaheksaviljahelbepuder pähklipuruga, tee Ehapuna
Vitamiinipaus: Õun
L: Hapukapsasupp sealihaga, rukkileib, vaarika-purukook, piim
O: Köögiviljad muna ja juustuga, soe mahlajook

TEISIPÄEV

H: Kaerahelbepuder õunamoosiga, piim
Vitamiinipaus: Pirn
L: Keedetud kartul ja porgand,kala-munakaste, karamellkisell, mustsõstramoos
O: Piima-nuudlisupp, rukkisepik juustu-porgandivõidega

KOLMAPÄEV

H: Maisimannapuder marjadega, kirsijook
Vitamiinipaus: Paprika
L: Kartuli-köögivilja-makaronisupp, seemneleib, riisilumi mahlakisselliga
O: Singi-juustupitsa, maasikatee

NELJAPÄEV 

H:Piima-neljaviljahelbesupp, soe sepik kohupiimakreemiga
Vitamiinipaus: Porgand
L: Maksapajaroog hautatud köögiviljadega, porgandi-ananassisalat, ahjuõunajogurt
O: Köögiviljavinegrett, rukkileib, kibuvitsatee

REEDE

H: Odrahelbepuder marjapüreega, jogurtijook marjadega
Vitamiinipaus: Punane peet
L: Kana-köögivilja-klimbisupp, rukkileib,  hirsivaht, vahukoor
O: Banaani-kaerahelbepannkoogid, maasikamoos, piim

Menüüs võib esineda muudatusi meist mitteolenevatel põhjustel!
Kõik koogid, muffinid, pirukad, kuklid (mitmevilja-, vastlakuklid), küpsised ja teised küpsetised on valmistatud kohapeal kokk Ulvi poolt!
Joogijogurt valmistatakse kohapeal maitsestamata jogurtist. Keefirikokteil valmistatakse kohapeal keefirist, värsketest või külmutatud marjadest.

HEAD ISU SOOVIB KOKK ULVI