Ho-ho-hoooo!  Päris jõuludeni on veel natuke aega, aga pisikesi jõuluhommikuid võib teha kasvõi terve detsembrikuu. Meie armas jõuluhommik toimus täna. Kohilas. Olime end kella 10neks ilusti soojalt riide pannud ning päkapikumütsidega ehtinud. Täitsa teistmoodi jõulupidu. Sooja saime lauldes ja tantsides ning preemiaks ikka laste lemmikud – kommid.  Tegelikult polnud see hommik midagi nii lihtsat, et riidesse ja kommpakile järgi. Lapsed olid selleks päevaks ikkagi päris usinasti õppinud ja end ettevalmistanud. Aitäh õpetajad 🙂 ja issid-emmed ka. Ega see esinemine seal jõuluvana ees vajab parajalt julgust ja vaprust. Ikka juhtub, et mõni luulerida läheb meelest või tuleb just sel hetkel väike paha tuju sisse, sest kõik ümber ringi on tegelikult nii äge, mis-siis, et pisut virr-varr. Lapsed olid tublid ja õpetajad ka. Külm kedagi väga ära ei näpistanud, kui siis meie retro cd-maki, mis hakkas külma käes udupeeneid jõululaule hoopis hip-hop lugudena esitama. Mõne laulusalmi tegi hoopis lühemalt või kordas ühte salmi aina uuesti ja uuesti. No mis sa teed, see ajas kõigil suunurgad veelgi rohkem ülespoole.  

Vaata meie jõuluhommikut lähemalt siit videost. Rohkem pilte vanematele on Eliisis!