Täna tähistasime traditsioonilist lastekaitsepäeva. Eelmisel aastal olime Polli loomaaias. Sel aastal otsustas hoolekogu koos vanematega, et lapsed veedavad toreda päeva hoopis lasteaia õuealal. Osalejate arv oli suur, sest lapsele tuli lasteaeda järgi tulla ja ta sealt kuidagi koju ka saada. Lapsed alustasid hüppamist juba kell 10 ning see kestis väikeste vahetustega kella 12ni. Batuudil käidi nimekirja alusel. Eks see ootaja aeg on pikk ja väga erinev. Sõltub sellest, kummal pool batuuti sa oled. Kas sees hüppamas või väljas ootamas. Lapsed said järjekorra ruttu selgeks ja vahepeal käidi ikka õuealal võililli ka korjamas. Kella 16.30 ajal liitusid juba vanemad. Siis läks batuudil muidugi järjekord veidi sassi, sest lapsi tuli juurde ja mõni läks juba koju. Lisaks hüppamise alale oli ka grillimise ala ja meisterdamise ala. 

Suur-suur aitäh kõigile vanematele. Lastel oli tõesti tore päev. Selle üritusega saadame käesoleva õppeaasta vaikselt puhkusele ja järgmine pereüritus toimub sügisel, kui ootab ees tarkusepäeva matk.